Shepherd
Shepherd
Cilla Black
422 kr
(497 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Ull

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

48227-00

Shepherd Cilla BlackEt par tøfler som er laget utelukkende av ull, kan aldri slå feil. Disse behagelige tøflene fra det svenske foretaket Shepherd er laget utelukkende av ull, og de er så behagelige at du aldri vil ta dem av. De er også varmende, har en gummisåle som gjør at du ikke sklir, og er uventet elegante til tøfler å være. Uansett om du leter etter et par nye hjemmetøfler eller vil se fin ut på kontoret, så er disse skoene noe for deg!

Saueull – et materiale med mange gode egenskaperShepherd bruker saueull til alle sine produkter. Materialet er antibakterielt, varmende, mykt og gir en luksuriøs touch. Som om ikke dette er nok, har ull også fukttransporterende egenskaper. Blir du svett eller fuktig, hjelper tøflene med å fjerne vann fra føttene.

Perfekte å ha både på sommer og vinterSom du kanskje aner, så er disse tøflene fantastiske å bruke om vinteren. De passer også utmerket om våren, høsten og sommeren, siden de sørger for at føttene ikke blir for varme. Bestill et par vakre ulltøfler og sørg for at dine føtter alltid holder passe temperatur.

Vedlikehold av ullDisse tøflene pleier seg selv. Du behøver ikke gjøre noe spesielt for at de skal holde seg fine. Skulle du få en flekk eller liknende, kan du bruke en fuktig klut for å skrubbe dem forsiktig rene.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
M-L

Innlegg på andre språk

J
Jana Hrušková
Oversette
J
Janna Ekholm
Oversette

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK