Shepherd
Shepherd
Cilla Navy
371 kr
(437 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Ull

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

48227-02

Shepherd Cilla NavyShepherds fine tøfler er en svensk klassiker som assisterer føttene dine gjennom dagen, både hjemme og på jobb. Varm ull varmer føttene dine når gulvet kjennes kaldt.

Et deilig materiale som ivaretar føttene dineUll er et naturmateriale som varmer føttene uten at de blir klamme. Dette er mulig siden ull ventilerer føttene effektivt, og den transporterer fukten bort fra huden din. Sålen har gode riller, slik at du får et stabilt grep mot gulvet, enten det er rett på parketten eller på plastmatter eller lignende.

De ultimate tøfleneSiden disse tøflene både holder deg varm og tørr, er de perfekte for bruk både hjemme og på jobb. Disse tøflene kan du vandre rundt med hjemme en kald vinterdag mens du iakttar snøen som laver ned utenfor vinduet, men de passer like bra til lange jobbdager når du trenger sko som er greie med føttene dine.

Stell av tøfleneShepherd anbefaler at du vasker disse tøflene for hånd i lunkent vann og en mild såpeløsning som ikke er fettløselig. Når du har rengjort tøflene, skal de tørkes i romtemperatur for å være sikker på at de beholder fasongen og størrelsen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

H
Hannecd

Innlegg på andre språk

K
Kristiina Auronen
Oversette
K
Kristiina Auronen

Sisäpohjalliset ovat kuluneet puhki alle vuoden käytön jälkeen. Ulkopinnat ja pohja ovat kestävää tekoa ja ovat kuin uudet.

Oversette
0
H
Helena
Oversette
Vis flere innlegg

28598 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK