Reebok Classic
Reebok Classic - CL LTHR Int-White
Reebok Classic - CL LTHR Int-White
Reebok Classic - CL LTHR Int-White
3D

Brukerbilder

Reebok Classic
CL LTHR Int-White
847 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

11764-01

Reebok CL LTHR Int-WhitePå 1890-tallet innså Joseph William Foster at alle som alle som elsket idrett, strebet etter å løpe raskere. Hans motsvar var å starte foretaket Reebok, og de begynte å produsere løpesko med pigger for kjappe føtter. Reebok gjorde suksess, og med tiden har sortimentet vokst til å omfatte alle slags typer av sportstilbehør, inkludert klær og redskaper. Siden 2005 har Reebok vært eid av adidas Group og jobber der for å hente frem kvalitetssterke produkter som er ment for en aktiv livsstil. Med pene design, innovative løsninger og følelse for detaljer hjelper Reebok deg å oppnå dine idrettslige mål. Har du et par helhvite, superfreshe Reebok CL LTHR Int-White på føttene, så går alt dobbelt så kjapt! Eller det kan i alle fall føles slik...


Fin og praktisk på samme tidReebok CL LTHR Int-White er sportsmodellen som er å få til både herre- og dameføtter. Med normal passform og mykt skinn rundt foten går du bekvemt hele dagen. Gummisålen gir den grad av støtte som trengs for å unngå slitne føtter, og snøringen fremme gir et ledig og moteriktig inntrykk. Den hvite fargen kan dessuten løfte hvilket som helst antrekk!

Hvitt er det nye svarteFør var sportssko ofte svarte, grå eller i alle fall mørke. De skulle svettes i, og de skulle skitnes til. Med tiden har de gått over til å bli en motedetalj. Kjendiser verden rundt sponses av de store skoprodusentene, og produksjonen har blitt stadig mer frisluppet. Fra mørkt og diskret via små, fargede detaljer til dagens skarpe pastellfargede eller helhvite modeller. Hvitt er det nye svarte, og i et par helhvite Reebok CL LTHR Int-White er dine føtter alltid riktig kledd. Match med jeans, skjørt, shorts, skjorter eller t-shirts. Tør vi å sette dem sammen med penbuksene på lørdagskvelden? Ja, det vil vi påstå.

Om ulykken skulle være uteDet regner, det er gjørmete, du sykler, jobber eller løper i dine Reebok CL LTHR Int-White, siden de tross alt er de flotteste, lekreste og mest behagelige skoene du eier. Skulle du være så uheldig å få en flekk på dine Reebok CL LTHR Int-White, kan du enkelt tørke av dem med en fuktig klut. Se gjerne til at du har riktige pleieprodukter hjemme hos deg. Hos din skoforhandler finnes det rengjøringssprayer for inn- og utside, vannavvisende impregneringsmiddel, lærlotion og rengjøringsmiddel. Dette er drøye forpakninger, og med regelmessig pleie holder du dine Reebok CL LTHR Int-White pene, hvite og freshe så lenge som mulig. Impregnere gjerne dine nyinnkjøpte sko før du bruker dem første gang.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
I
Irene

Fantastiske sko. Ikke mer å si om det​:grinning::grinning:

 · Svar · 
E
Ellen solheim

Hei. Jeg kjøpte et par Reebook classic i våres. Den venstre skoen gnager over lilletåen grunnet en forhøyning i syingen, kan ikke bruke de dessverre. Har samme sko fra flr uten dette problemet. Er det noe dere kjenner til? Mvh ellen solheim

 · Svar · 
E
Ellen solheim

Kan dere ringe ang reebook classic?

 · Svar · 
H
Hanne

Er de dempet ?

 · Svar · 
H
Hanne

Er disse skoene dempet, slik at de er skånsom for foten ,? Jeg ser etter gode sko til å bruke på jobb.

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Hei hei Hanne :slight_smile:
Dem her er litte dempet og er otrolig myke för foten :slight_smile:

 · Svar · 
B
Bjørn

Jeg har alltid ett par av disse stående. Føler dette er en sko med historie. Mine har holdt lenge nå, men nå er det på tide å kjøpe ett nytt. Kom over disse skoene på denne siden. Dette blir mitt neste skokjøp!

 · Svar · 
S
Synnøve

Hvordan er de i størrelsen?

 · Svar · 
T
Tone

Jeg mente 38,5-39

 · Svar · 
C
Connie

Mottok Reebok classic skoene i dag. På bildene ser de helt hvite ut men disse var litt mere eggeskall/«gulere» en lissen. Skal de være slik?

 · Svar · 
C
Connie

Fint om dere kan gi meg et svar?

 · Svar · 
A
Adam, Footway

Hejsan Connie,

Bilderna är så exakta som går, men såklart kan det ändå uppfattas som om färgerna avviker från hemsidan. Du har med allra största säkerhet fått rätt skor, men färgen kan alltså avvika från den på hemsida till följd av belysning. Hoppas du ändå gillar skorna! Om du vill ställa ytterligare frågor om skorna eller har andra funderingar så kan du ringa oss på 80031800 :slight_smile:

 · Svar · 
C
Connie

Kan dere si meg noe om fargen på Reebok classic skoene ,de skoene jeg fikk i dag er lissene kritt hvite men skoene ser gulere ut/eggeskall? Bildene viser kritt hvite sko …

 · Svar · 
E
Elin Andersen

Håper denne sko er veldig bra​:blush::rabbit::grinning:

 · Svar · 
A
Adam, Footway

De är perfekta för sommaren! :smile:

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×