Reebok Classic
Reebok Classic - Cl Lthr White/Lt. Grey
Reebok Classic - Cl Lthr White/Lt. Grey
Reebok Classic - Cl Lthr White/Lt. Grey
3D
Reebok Classic
Cl Lthr White/Lt. Grey
847 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

23902-01

Reebok Cl Lthr White/Lt. GreyDet ærverdige skovaremerket Reebok har gjennom mange år levert fine sko av høy kvalitet. Nettopp denne skomodellen kommer fra Reeboks Classics-serie, en kolleksjon som inneholder foretakets mest populære sko. Det vakre designet er stilrent og passer til hva som helst, takket være sin freshe, hvite farge.

Mykt lær og myke sålerDisse skoene er laget i lær som er farget hvitt. Mellomsålen er utformet for å gi deg et godt steg og er laget i EVA. Siden den demper støt på en bra måte, er skoene fortsatt gode å bruke selv etter mange lange timer.

Hvite sneakers – cool outfit


Hvite sneakers har lenge vært blant det mest populære når det kommer til sko. Det tidløse designet blir fint til alt. Bruk skoene sammen med jeans, joggebukser eller fargerike shorts om sommeren. Skinnet på skoene er mykt og slitesterkt.

Tips ved pleie av lærskoDet beste tipset er å impregnere skoene umiddelbart. Du slipper en hel del pleie med den ekstrabeskyttelsen impregneringen gir. Benytt deg av en børste og valgfrie skopleieprodukter for lær. Børsten løsner du skitt fra overflaten med, kremen eller voksen gjør at du gjenfukter og gir en fin glans til læret. Unngå fargede skopleieprodukter da disse kan misfarge læret.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Jeg har hatt mange slags joggesko opp gjennom årene, men Reebok er de jeg er mest fornøyd med til all slags bruk! Myke som hanskeskinn og veldig lette å ha på bena. Jeg glemmer nesten at jeg har dem på!

 · Svar · 
G
Grethe Øiset

Hei, er de små i str? Bruker vanligvis 43, stor dame, til vanlig

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Disse er normale i størrelsen, så her kan du bruke den vanlige størrelsen. :slight_smile:

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×