Reebok Classic
Reebok Classic
Cl Lthr White/Lt. Grey
847 kr
inkl. mva

Kunde Data

Reebok Classic oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4699 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

23902-01

Reebok Cl Lthr White/Lt. GreyDet ærverdige skovaremerket Reebok har gjennom mange år levert fine sko av høy kvalitet. Nettopp denne skomodellen kommer fra Reeboks Classics-serie, en kolleksjon som inneholder foretakets mest populære sko. Det vakre designet er stilrent og passer til hva som helst, takket være sin freshe, hvite farge.

Mykt lær og myke sålerDisse skoene er laget i lær som er farget hvitt. Mellomsålen er utformet for å gi deg et godt steg og er laget i EVA. Siden den demper støt på en bra måte, er skoene fortsatt gode å bruke selv etter mange lange timer.

Hvite sneakers – cool outfit


Hvite sneakers har lenge vært blant det mest populære når det kommer til sko. Det tidløse designet blir fint til alt. Bruk skoene sammen med jeans, joggebukser eller fargerike shorts om sommeren. Skinnet på skoene er mykt og slitesterkt.

Tips ved pleie av lærskoDet beste tipset er å impregnere skoene umiddelbart. Du slipper en hel del pleie med den ekstrabeskyttelsen impregneringen gir. Benytt deg av en børste og valgfrie skopleieprodukter for lær. Børsten løsner du skitt fra overflaten med, kremen eller voksen gjør at du gjenfukter og gir en fin glans til læret. Unngå fargede skopleieprodukter da disse kan misfarge læret.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

G
Grethe Øiset

Innlegg på andre språk

H
Helene Bergqvist
Oversette
H
Helene Bergqvist
Oversette
Vis flere innlegg

28269 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK