Timberland
Timberland
6 Inch Premium Boot Wheat
1 437 kr
(1 797 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Timberland oppleves som normale i størrelsen i henhold til 12000 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Oransje

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49761-00

Timberland Classic 6" Wheat


Timberland Classic 6" Wheat er uten tvil en av Timberlands mest solgte og populære skomodeller. Den gule lærstøvelen har blitt brukt av alt fra kjendiser til bygningsarbeidere, og generelt av trendbevisste individer i høy grad. Timberland er kjente for sine robuste boots av solid skinn. Den kraftige gummisålen med en dyp mønsterkonstruksjon gjør bootsene til det perfekte valget på vinteren og høsten, siden underlaget da gjerne er glattere. Timberland er et amerikansk varemerke som har eksistert i bransjen siden 1918, og de har en lang og interessant historie.

Solid skinn og herlig passform

Timberland Classic 6" Wheat er den perfekte bootsen for alle kvinner som elsker mote og som samtidig har høye krav til komfort, kvalitet og design. Bootsene er laget av et kraftig, gult skinn som holder på kvaliteten år etter år. Skinn har en tendens til å eldes med stil, og det får mer karakter for hvert år som går. Timberland Classic 6" Wheat har en yttersåle i kraftig gummi, noe som virkelig utgjør den store forskjellen dersom veien skulle være glatt. Du kan med fordel legge i en ekstrasåle i bootsen eller ta ut den som allerede er der. På denne måten kan du selv justere størrelse og komfort etter ønske.

Fra streetfashion til finstas

En av de beste egenskapene med Timberland Classic 6" Wheat er at bootsene er utrolig enkle å kombinere med ulike outfits. Kjendiser som Kanye West kler opp sine Timberlands med sin kule og lett hip-hop-inspirerte stil, men du kan også matche skoene med en florlett sommerkjole. De gule Timberland-bootsene passer minst like godt sammen med et par slitte jeans, en hvit t-shirt og en skinnjakke som de gjør til et tettsittende skjørt, en vakker bluse og festlige accessoarer.

Skopleie for dine Timberlands

For at dine Timberland Classic 6" Wheat skal holde seg i en fresh og tiltalende tilstand så lenge som mulig trenger de en viss grad av skopleie. Siden bootsene er laget av skinn i en matt finish kan du benytte deg av en god impregneringsspray for mokka, skinn og nubuck. Sørg alltid for å børste bort smuss og flekker fra skoene før du sprayer dem inn. Dette er en fin prosedyre som det lønner seg å innarbeide en rutine på, og det går veldig kjapt. Dersom du vil at skoene dine skal holde seg fine i mange år er det alltid smart å legge i en skoblokk når skoene ikke er i bruk. Slik bevarer du formen bedre og læret holder seg penere.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Malene Magnussen
J
Jeanett, Footway

Hei :slight_smile: Den er ikke vanntett. :slight_smile:

0
K
Katrine
R
Renee
Vis tidligere kommentarer
K
Kristin

Ser ut som de 6 inch premium har mørkere farge og er fòret inni.

0
Vis flere innlegg

28442 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK