Swims
Swims - Classic Black/Black
Swims - Classic Black/Black
Swims - Classic Black/Black
3D
Swims
Classic Black/Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

07693-00

Swims Classic Black/BlackÅ bruke kalosjer er smart – på denne måten kan du bruke finere sko selv når det regner. Kalosjer gir skoene en umiddelbar og effektiv beskyttelse – en nødvendighet for herrer som vil se velkledde ut, også når det regner.

Vanntette og stilreneDet er ikke mulig å få et mer stilrent og minimalistisk design enn disse kalosjene fra Swims. De passer utmerket å bruke til de fleste lave sko. Materialet er naturligvis vanntett og gir deg et veldig bra grep på veien, takket være sklibeskyttelsen.

Svart passer til altDet spiller ingen rolle hvilke klær du har på deg eller hvordan skoene dine ser ut. Disse svarte kalosjene fungerer fint til alle klesstiler og fargekombinasjoner. Ha dem klare i bilen eller på kontoret, så kan du alltid beskytte skoene om det skulle komme et plutselig regnvær.

Greit å tenke påDet er enkelt å rengjøre disse kalosjene. Skyll helt enkelt av skitt og smuss som kan feste seg, med lunkent vann. Det viktige er at du lar dem tørke i romtemperatur. Unngå varme fra blant annet varmeovner og direkte sollys, da det kan ha en negativ effekt på gummien.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30040 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×