Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 00:55:34
Tretorn
Tretorn - Classic Black
Tretorn - Classic Black
Tretorn - Classic Black
3D
Tretorn
Classic Black
437 kr
(547 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

01472-00

Tretorn Classic BlackTretorn Classic Black er en ordentlig klassiker! Og hvorfor endre et vinnende konsept? Tretorn har produsert kvalitetsstøvler i mange år, og opp gjennom tidene har de servert brukerne gode opplevelser. Dette er en solid støvel som du kan bruke alle regnværsdager, eller når du for eksempel skal pusle i hagen.

Smart støvel for menn og kvinnerTretorn Classic Black er en pen unisexstøvel som du enkelt kan justere størrelsen på ved hjelp av lissene på baksiden. Skaftet har en høyde på 37 cm, en god høyde som gjør at du kan bruke støvlene på grunt vann. Den tunge gummisålen er støpt i selve støvelen, noe som hindrer vann i å trenge inn.

Støvler du kan bruke året rundtSelv om Tretorn Classic Black ikke er varmfôret, kan du likevel bruke støvlene året rundt. Sørg for å ta på deg varme sokker og legg i en ekstra såle, slik at de fungerer også om vinteren. Den svarte fargen på gummien gjør støvlene diskrete. Bruk dem i hagen, når du kjører båt, eller til jobben når regnet øser ned.

Støvler er lettstelte!Gummistøvler trenger ikke mer pleie enn at de bare kan skylles av. Siden Tretorn Classic Black er laget av en vanntett gummi, holder det at du holder støvlene under springen når det trengs. Ta ut sålen for å lufte støvlene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

En bra støvel som altid kommer til å være populær. Jeg trives og har den også til hverdags!

 · Svar · 
A
Anonym

Mine forrige tretorn hadde jeg i tjue år og de her er like trofaste, men har et litt mer moderne utseende noe som også kona syntes var på tide… Jeg kan nemlig tenke meg å ha gummistøvler på døgnet rundt. Veldig fornøyd!

 · Svar · 
A
Anonym

Kjøpte de her for å bruke i hagen og er veldig fornøyd! Ser bra ut og kjennes som høy kvalitet, holder føttene tørre. Har bare hatt billigere støvler fra Jula før, og lurer nå på hvorfor jeg ikke har kjøpt et par ordentlige. Har normalt str 44 i sko og bestilte 44. De er ganske romslige, sånn passe med et par tykke ullsokker.

 · Svar · 
A
Anonym

Har de alltid på når jeg klipper en fuktig plen eller er ut og holder på på tomta i regnvær. Har gått mange mil i mine.

 · Svar · 
A
Anonym

Veldig fornøyd med mine støvler!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28631 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×