UGG
UGG - Classic Mini Chestnut
UGG - Classic Mini Chestnut
UGG - Classic Mini Chestnut
3D
UGG
Classic Mini Chestnut

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

05440-01

UGG Australia Classic Mini ChestnutDen klassiske UGG-skoen kommer i en herlig lysebrun nyanse med lavt skaft. Skoene er enkle å ta på og av og er et slott av deilig luftighet rundt beina dine. At de er klassiske og moteriktige sko får du helt enkelt på kjøpet.

Semsket skinn som ventilererYttermaterialet i UGG-sko er av semsket skinn, som er et følsomt materiale du må vedlikeholde for at det skal holde seg fint. Det har dog andre fordeler, som for eksempel at det holder en behagelig temperatur rundt føttene dine og ventilerer bort fukt og uønsket lukt.

Californias latte-kjendiserDu som elsker den gode og avslappede stilen, som er en stadig tilbakevendende trend i California, elsker sikkert også UGG. UGG-sko ble populære på midten av 2000-tallet da moteverden utnevnte dem til sine nye yndlinger, og man skulle kanskje tro at de hadde forsvunnet siden da, men nei – titt og ofte dukker de opp på en eller annen kjendis i L.A. med en latte i hånden. Er det kanskje din tur til å adoptere den kule stilen?

Vedlikeholdsråd for UGG-skoDet er viktig at du impregnerer dine UGGsene dine regelmessig. På denne måten blir de mer resistente mot væte, og risikoen for flekker minsker. Snøslaps og veisalt bør unngås for ikke å få saltrenner og flekker som er vanskelige å bli kvitt.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×