UGG
UGG
Classic Mini Chocolate
1 897 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær, Semsket skinn

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

03689-00

UGG Australia Classic Mini ChocolateUGG Australia er foretaket bak disse umåtelig populære skoene. UGGs er fremfor alt populære for sin behagelige passform og varme. De er laget i saueull og saueskinn, to materialer som varmer og transporterer fukt på en effektiv måte.

Saueskinn og saueull – perfekt for vinterskoDisse skoene benytter seg av skinn og ull fra sau – materialer som er kjente for å være varme og gode og for mange andre gode egenskaper. Saueskinn har en spesielt matt overflate og beskytter godt mot kulde og vind. Materialene og det originale utseendet har gjort disse skoene til et par ordentlig klassiske vintersko.

Et utseende mange elskerDisse skoene er spesielle. Det merker du umiddelbart etter at du har tatt på deg skoene for første gang. Den solide sålen gjør at du uten problemer kan bruke skoene også når det er mye snø ute. Denne modellen har ikke like langt skaft som den klassiske modellen.

Vedlikeholdsråd for UGG-skoDen beste måten å vedlikeholde disse skoene på er ved å være litt forsiktig og unngå å få skoene våte. Skulle de bli våte, bør du tørke dem så fort som mulig. Fyll dem med papir som kan suge til seg fuktigheten. Skoene er laget i semsket skinn og kan børstes med en spesiell børste for semsket skinn.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Innlegg på andre språk

A
Anonymous
Oversette
A
Anonym
Oversette
Vis flere innlegg

30901 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK