UGG Australia
UGG Australia
Classic Mini Men Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

UGG Australia Classic Mini Men Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

53422-01

UGG Australia Classic Mini Men BlackDen klassiske UGG-skoen – nå med moderne oppdateringer som gir ekstra komfort. Den perfekte skoen for en avslappet, uformell hverdagsstil.

Lammeull og semsket skinn for alle klimaerUGG-skoene kommer opprinnelig fra Australia, og takket være naturlige materialer holder skoene en behagelig temperatur, uavhengig av klimaet de brukes i. Sålen er laget av gummi, og yttermaterialet er i mokka. Mokkaskinnet er laget av det moderne materialet Twinface-saueskinn, som er unikt for UGG. Det som er særegent med dette materialet, og som gir skoene den komfortable UGG-følelsen, er at det er behandlet på begge sider.

UGGs – stilguide

UGG-skoene tilfører eN uformelL touch til en ellers oppdresset stil. Dersom du ønsker et interessant og spennende stilbrudd, kan du bruke dem sammen med chinos eller jeans og en skjorte. Kjendiser som Ben Affleck har blitt observert spaserende rundt i UGGs, og skoene er utbredt over hele verden.

Slik tar du vare på UGGsene dineUGG-skoene er ikke vanntette, og mokkamaterialet må pleies for ikke å bli misfarget av vått klima. Invester gjerne i et skopleiekit som er satt sammen spesielt for vedlikehold av mokka, og sørg på den måten for at skoene dine varer i lang tid. Det er verdt å notere seg at selv om skoene ikke er vanntette, har de likevel en tendens til å lede bort fuktighet og overflødig varme fra føttene dine. Perfekt!
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×