UGG
UGG
Classic Mini Sand

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

24119-04

UGG Australia Classic Mini SandLyse vintersko er veldig fint, siden de føles så freshe! UGG Australia Classic Mini Sand har en vidunderlig lys og beige farge som passer perfekt til alle høst- og vinterantrekk. UGG er det australske merket som har satt sitt preg på moten med saueullsko av høy kvalitet.

Sko med gode egenskaperUGG Australia Classic Mini Sand er et par deilige boots i ekte mokka. Mokka er et fint og solid materiale som gir et mykere uttrykk enn blankt skinn. Inni skoene ligger den store hemmeligheten bak komforten, nemlig ullen. Ull holder føttene varme når det er kaldt og luftige når det er varmt.

UGGs er alt du trengerEt par fine UGG Australia Classic Mini Sand er alt du trenger for å sette prikken over i-en på antrekket ditt. Skoenes stilrene og samtidig originale utseende passer perfekt til et par jeans, en varm pologenser, eller en fin høstkåpe.

Impregner skoene ofteMokkaen i UGG Australia Classic Mini Sand-skoene kan bli flekkete hvis du ikke impregnerer den. Impregner skoene med det samme du får dem, og gjenta gjerne impregneringen regelmessig. Et annet tips for å unngå vanskelige og stygge saltstriper er at du ikke bruker UGGsene når det sludder og er mye slaps på gatene.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30870 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×