07.04.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 04:14:58
Crocs
Crocs
Classic Pool
367 kr
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på  15744 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Turkis

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

07725-05

Crocs Classic PoolDisse sandalene fra Crocs har fått det passende navnet "Pool". Den herlige lyseturkise fargen får tankene til å vandre til varme dager ved bassenget et sted ved Middelhavet. Sandalene er perfekte for fritidsliv, uansett om du måtte befinne deg ved Middelhavet eller på en campingplass i Norge – det er Crocs i et nøtteskall!

Croslite – Crocs' eget materialeCroslite er en myk versjon av gummi, og det er Crocs sitt eget materiale. Materialet gir en utrolig behagelig demping når du går med skoene, og gjør at fotsengene dine takker deg varmt og hjertelig hver gang du velger å spasere rundt i Crocs-ene dine.

Sandaler for både jobb og fritidCrocs har blitt populære fordi det er kule sko som passer til både innendørs- og utendørsbruk. På badeplassen er de perfekte å slenge av og på seg, på jobben gir de en behagelig demping, og da særlig på eksempelvis harde underlag, og på campingplassen er det enkelt å slenge på seg Crocs-ene når du skal til toalettet eller lignende.

Smidige sko som krever lite pleieDu rengjør Crocs-ene dine enkelt ved å spyle av dem med vann og tørke dem rene og tørre med en klut. La deretter Crocs-ene lufttørke en liten stund før du bruker dem igjen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

J
Jon Kolaj
Oversette
N
Nadia, Footway

Tyvärr är dessa slut i 39/40 och jag ser att de inte kommer att komma in igen heller :frowning: Men håll lite utkik det kommer nog att komma in en massa nya härliga sommarfärgen av de snart :slight_smile:

Oversette
0

30639 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK