UGG Australia
UGG Australia
Classic Short M's Chocolate

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

UGG Australia Classic Short M's Chocolate

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

05443-02

UGG Australia Classic Short M’s ChocolateI år 1978 ble UGG Australia grunnlagt. Siden den gang har bedriften etablert seg grundig på skomarkedet og er i dag den største produsenten av sko i saueskinn. UGG Australia produserer kun sko av de beste materialene, og UGG Australia Classic Short M’s Chocolate er ikke noe unntak. Skoene har et stilrent og herlig design.

Varmende lammeullUGG Australia Classic Short M’s Chocolate har et ytre som er produsert av saueskinn, et kraftig materiale som eldes med stil. Innsiden av skoene er fôret med ekte lammeull, et fantastisk materiale. Lammeullen har antibakterielle, lufttransporterende og fuktabsorberende egenskaper. Føttene dine kommer garantert til å holde seg varme hele vinteren.

En skikkelig klassikerUGG Australia Classic Short M’s Chocolate er en ordentlig klassisk skomodell som er mer populær enn noensinne. Den mørkebrune fargen er stilren og fungerer perfekt å sette sammen med mange ulike farger og mønstre. Bruk skoene til hverdags med et par jeans, en varm høstkåpe og en skjønn lue.

Ta vare på dine UGGsUGG Australia Classic Short M’s Chocolate kan holde seg fine i år etter år, men skoene trenger litt stell. Bruk en myk mokkabørste for å få bort smuss fra skoene. Til mokka finnes det mange gode skopleieprodukter, for eksempel impregneringsspray som beskytter skoene mot væte og smuss.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×