Rubber Duck
Rubber Duck
Classic SnowJoggers Low Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Rubber Duck Classic SnowJoggers Low Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52611-00

Rubber Duck Classic SnowJoggers Low BlackKreative og stilige sko av ypperste kvalitet! Her har du Rubber Duck – et populært varemerke som er kjent for sine kvalitetssko for både barn og voksne. Rubber Duck Classic SnowJoggers Low Black er en skikkelig god og varm vintersko i stilig og originalt design.

Kjølig vær – varme føtterHold dine føtter varme og gode uansett temperatur med et par Rubber Duck Classic SnowJoggers Low Black. Disse stilige vinterskoene er laget i holdbart syntetisk materiale i svart, og har et vattert design som holder føttene varme. Med den praktiske og diskrete borrelåsen på siden av skoen kan du raskt få på deg skoene.

Herlig til alle vinterdager


Rubber Duck har virkelig sin egen stil og design – og disse skoene er intet unntak. Rubber Duck Classic SnowJoggers Low Black er en varmfôret vintersko i svart som du kan bruke til hverdags når du skal på jobb. Skoene fungerer også fint om du vil ta en herlig langtur i skogen.

Vann og klut


En bomullsklut og litt vann er alt du trenger for å vaske av Rubber Duck Classic SnowJoggers Low Black. Skulle du få skikkelig vanskelige, tøffe flekker, kan du benytte deg av en mer effektiv rengjøringsshampo for syntetiske sko.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×