Toms
Toms - Classics Wmn Navy
Toms - Classics Wmn Navy
Toms - Classics Wmn Navy
3D
Toms
Classics Wmn Navy
547 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

50282-00

Toms Classic Wmn NavyToms har blitt kjent for sine behagelige og fine sko. Akkurat denne skomodellen er en klassiker, mye takket være det enkle designet og den flotte fargen. Det er et par slip-on-sko som du enkelt kan matche med mange ulike stiler. Perfekte å bruke om våren og sommeren når været er varmt og tørt.

Canvas i lekker stilDet som gjør at disse skoene skiller seg ut i mengden, er designet. Slip-on-skoene er enkle, og samtidig skiller de seg altså ut fra mengden. Det ser ut som om skoene er laget av et bredt skinnbånd som har blitt snurret en omgang rundt skoene. Inni er det en komfortabel såle av semsket skinn som bidrar til skoenes totale komfort.

En klassisk blå fargeNår solen er fremme og varmen sniker seg innpå deg, kommer du til å elske disse behagelige lave skoene. De passer til det meste og føles alltid gode på foten. For hver sko som Toms selger, gir de dessuten bort et par sko til veldedighet.

Canvas og pleieDet finnes mange gode produkter å benytte seg av når det kommer til rengjøring av canvas. Et tips er å impregnere skoene, siden det gir en beskyttelse mot fukt, smuss og lignende som ikke vises.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

U
Unni Helen Viker Harjo

Fine sko.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28354 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×