Crocs
Crocs
Cleo III Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

07726-00

Crocs Cleo III BlackCrocs er et verdensberømt selskap som er anerkjent for sitt enkle design i gummi og sin høye komfort. Siden starten i 2002 har de allerede solgt over 300 millioner par sko og kan med det kanskje sies å være et av verdens mest fremgangsrike selskap. Kanskje ønsker du å oppgradere dine konvensjonelle Crocs med noen mer sommerlige? Med et par Crocs Cleo III Black kan du kle deg komfortabelt i fine sko. Sandalene har en sviktende og dempende såle, og takket være mønsterkonstruksjonen i sålen har du godt fotfeste. På skomodellens overdel sitter tre reimer som gir er med på å gi skoene et stilrent preg. Takket være sandalenes doble såle får føttene en ekstra myk fotseng, og du kan dermed problemfritt bruke sandalene hele dagen uten å bli sliten i føttene.

Stilrene og komfortableCrocs lages i et unikt materiale som selskapet kaller for Croslite. Dette materialet er fremstilt med en avansert teknikk og gir skoene en myk, behagelig og lett følelse. Crocs Cleo III Black er en skomodell som er utmerket til bruk om sommeren, og i likhet med alle andre Crocs er det enkelt å rengjøre dem. Mange liker å bruke Crocs Cleo III Black som badesko, ettersom den slitesterke gummien uten problemer kan brukes i vann.

Når mote også kan være komfortabeltCrocs Cleo III Black er virkelig en av Crocs' mest fremgangsrike skomodeller. Disse lette sandalene har en overraskende behagelig passform som gir føttene god støtte, selv etter en hel dags bruk. De stilrene reimene på oversiden gjør at sandalene passer å bruke både sammen med hverdagsklær og når du kler deg opp for fest. Svart er dessuten en klassisk og stilren farge som er enkel å kombinere med både livlige farger og mønstre, men også med mer nedtonede antrekk. Takket være yttersålens solide mønsterkonstruksjon har du godt fotfeste, selv når det regner og er vått.

Hva er det beste med Crocs?Crocs Cleo III Black er et utmerket valg av sommersko som du med fordel kan bruke år etter år. En av de absolutt beste egenskapene med Crocs er at de knapt trenger rengjøring eller vedlikehold. Ettersom hele skoen er støpt i slitesterk gumm,i kan du eksempelvis bade med skoene, og du kan bare skylle av skoene om de skulle bli skitne. For at skoene skal bevare sine sorte farge, er det likevel best å oppbevare dem innendørs, og unngå at de står i sterkt sollys, da gummien kan blekne.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30826 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×