Vagabond
Vagabond
Code Vagabond 4002-301-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Code Vagabond 4002-301-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52442-00

Vagabond Code Vagabond 4002-301-20 BlackOm våren, sommeren og høsten er Vagabond Code Vagabond 4002-301-20 Black et utmerket skovalg. Skomodellen minner om en klassisk herresko, bare i et smalere design. Skoene har dekorative og praktiske snøringer foran og en liten hæl. Utrolig stilige sko som høyner et hvert antrekk.

Ekte skinn – et kvalitetsmaterialeVagabond Code er et par stilrene sko i ekte skinn. Det svarte skinnet er mykt og former seg lett etter foten. Skinn har mange gode egenskaper, det aldres for eksempel veldig pent. Dette er dermed et par sko du kan bruke år etter år.

Gir antrekket en sofistikert toneDenne sorte skoen er et selvsagt valg i garderoben, i hvert fall om du ønsker å følge moten. Du kan enkelt bruke Vagabond Code til både hverdag og fest. For et mer oppdresset uttrykk kan du ta på deg noen stilige chinos, en hvit skjorte og et vakkert smykke. Skoene passer likevel minst like bra til noen oppbrettede løse olabukser og t-skjorte.

Plei skoene dine, så du har dem lengerAkkurat som andre sko trenger Vagabond Code å ble behandlet godt. Skinnet bør du impregnere når skoene er ganske nye. Da vil de både holde seg lenger og være motstandsdyktige mot regn og skitt. Ved flekker og skitt kan du bruke en skobørste for å få dem fine igjen.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×