CAT
CAT
Colorado Mens Honey

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

CAT Colorado Mens Honey

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

00960-03

CAT Colorado Mens HoneyCAT Colorado Mens Honey er et par klassiske arbeidersko fra Caterpillar. Skoene er lagd av solid og hardt nubucklær. Dette gir skoene et spesielt utseende og en slitesterk utside. Støvler fra CAT er utviklet for å kunne brukes komfortabelt under tøffe forhold.

Støvler av høyeste kvalitetDet amerikanske selskapet har virkelig gjort sitt beste for å lage et par sko som skal kunne tåle alt. Skoene er lagd med nubucklær som gir skoene det karakteristiske utseendet. De beskytter føttene mot både støt, kulde og fukt.

Komfortable sko året rundtDisse støvlene passer til det meste. De kan med fordel brukes på jobb, hvis du vil være fin på skolen, eller når du skal på tur i skogen. Det naturlige og solide læret gjør at du kommer til å kunne bruke skoene i årevis.

Vedlikehold av støvler fra CaterpillarNubucklær ligner på mokka, men forskjellen er at det er mer slitesterkt og solid. Du kan bruke samme skopleieprodukter på begge typer skinn. Et tips er å impregnere skoene tidlig. Dette gir ekstra beskyttelse mot smuss.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×