Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 12:16:54
CAT
CAT - Colorado Womens Honey Reset
CAT - Colorado Womens Honey Reset
CAT - Colorado Womens Honey Reset
3D
CAT
Colorado Womens Honey Reset
1 047 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær , Nubuck

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

00960-02

CAT Colorado Womens Honey ResetCAT, som står for Caterpillar, er en produsent som produserer veldig gode boots. Akkurat denne modellen er ikonisk, mye takket være dens høye holdbarhet og det flotte designet. Skoene er laget for å brukes ved hardt arbeide og tåler en god del juling. Det betyr at et par boots fra CAT kan vare i mange år.

Goodyear-teknikk og skinn av høy kvalitetCaterpillar har benyttet seg av Goodyear-teknikken for å feste sålene på skoene, noe som gjør skoene ekstra holdbare. Skoens overdel er laget av et sterkt og naturlig nubuckskinn. Dette materialet beskytter deg mot både kulde og væte på en effektiv måte.

Finere og mer komfortable med tidenSiden skoene er laget av et naturlig skinn, tilpasser de seg etter dine føtter og dine bevegelser. Med tiden utvikler det seg unike folder, noe som gjør at skinnet eldes på en fin måte – og skinnet føles med tiden også mer komfortabelt. Bruk dem når du jobber, går i naturen eller er ute på byen. Skoene passer til både jeans og andre typer klær.

Vedlikehold av CAT-bootsNettopp disse skoene er i hovedsak laget av nubuckskinn. Dette skinnet ligner på mokka, noe som innebærer at du kan bruke samme type skopleieprodukter til begge materialene. Du kan også få bort flekker med en fuktig klut og litt mildt såpevann.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30032 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×