Converse
Converse
First Star Crib Canvas Hi
303 kr
(337 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Converse oppleves som normale i størrelsen i henhold til 10803 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

17669-00

Converse First Star Crib Canvas HiFå varemerker er like ikoniske som Converse. Her er deres mest klassiske skomodell, men denne gangen for de minste føttene. Converse First Star Crib Canvas Hi er en supersøt barnesko som sitter perfekt på små føtter. Selv om Converse First Star Crib Canvas Hi er snøresko, er det ikke vanskelig verken å ta av eller på skoene – du kan enkelt åpne dem godt opp.

Motstandsdyktig canvas – Converse sin hemmelighetHar du noengang undret deg over hvordan Converse kan være så populært fremdeles, selv om produsenten har laget lignende sko i over hundre år? Hemmeligheten ligger i det stilrene designet, den høye komforten og ikke minst i materialene. Converse produserer sko av veldig kraftig canvas. Dette holder på fasongen, år etter år. Også sålen er unik – den er kraftig, har en grov struktur og gir en herlig støtdemping. Converse First Star Crib har ikke den vanlige gummisålen, men er i stedet utstyrt med en myk og sklisikker såle.

Skjønne og nydelige skoConverse First Star Crib Canvas Hi er et perfekt skovalg for de minste barna. Skoene er fine sammen med alt fra kjoler til jeans og kosebukser. Fungerer utmerket til bruk om våren og sommeren.

Smuss? Ingen fare!Converse First Star Crib Canvas Hi kan, akkurat som mange andre Converse-modeller, bli skitne med tiden. Takket være den kraftige canvasen går det likevel greit å få bort skitt. Bruk såpe og vann eller prøv med en rengjøringsshampo for tekstilsko.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28664 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK