Converse
Converse - First Star Crib Canvas Hi
Converse - First Star Crib Canvas Hi
Converse - First Star Crib Canvas Hi
3D
Converse
First Star Crib Canvas Hi
200 kr
(287 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

17669-00

Converse First Star Crib Canvas HiFå varemerker er like ikoniske som Converse. Her er deres mest klassiske skomodell, men denne gangen for de minste føttene. Converse First Star Crib Canvas Hi er en supersøt barnesko som sitter perfekt på små føtter. Selv om Converse First Star Crib Canvas Hi er snøresko, er det ikke vanskelig verken å ta av eller på skoene – du kan enkelt åpne dem godt opp.

Motstandsdyktig canvas – Converse sin hemmelighetHar du noengang undret deg over hvordan Converse kan være så populært fremdeles, selv om produsenten har laget lignende sko i over hundre år? Hemmeligheten ligger i det stilrene designet, den høye komforten og ikke minst i materialene. Converse produserer sko av veldig kraftig canvas. Dette holder på fasongen, år etter år. Også sålen er unik – den er kraftig, har en grov struktur og gir en herlig støtdemping. Converse First Star Crib har ikke den vanlige gummisålen, men er i stedet utstyrt med en myk og sklisikker såle.

Skjønne og nydelige skoConverse First Star Crib Canvas Hi er et perfekt skovalg for de minste barna. Skoene er fine sammen med alt fra kjoler til jeans og kosebukser. Fungerer utmerket til bruk om våren og sommeren.

Smuss? Ingen fare!Converse First Star Crib Canvas Hi kan, akkurat som mange andre Converse-modeller, bli skitne med tiden. Takket være den kraftige canvasen går det likevel greit å få bort skitt. Bruk såpe og vann eller prøv med en rengjøringsshampo for tekstilsko.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×