UGG
UGG
Coquette Chestnut
1 237 kr
(1 547 kr)
inkl. mva

Kunde Data

UGG oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3059 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

05888-00

UGG Australia Coquette ChestnutUGG Australia Coquette Chestnut er en veldig fin og annerledes skomodell fra det australske varemerket. UGG Australia ble grunnlagt i 1978 av en surfer, og har siden da vokst til å bli en av verdens ledende produsenter av lammeskinnprodukter. Nå trenger du ikke lenger å ta av deg dine nye tøfler når du skal utendørs!

Varmende ull og kraftig såleUGG Australia Coquette Chestnut er virkelig riktig skomodell for deg som elsker å ha på deg myke og varme tøfler. Skomodellen er som vanlig i lammeullutførelse, og den er produsert i ekte mokka og varmende ull. Hemmeligheten ligger likevel i yttersålen, som er av massiv gummi og har en veldig kraftig mønsterstruktur.

Skill deg ut med skoene dineLa skoene være talsmann for antrekket ditt med et par flotte UGG Australia Coquette Chestnut. Disse pene utendørstøflene kan du mathce med et par tettsittende jeans, en hvit skjorte og en lue. Ha gjerne på deg tøflene uten sokker for virkelig å føle på velbehaget.

Ull trenger pleieLammeull har fantastiske egenskaper, akkurat det er det ingen tvil om. UGG Australia Coquette Chestnut er både lufttransporterende, fuktabsorberende og dessuten har tøflene antibakterielle egenskaper. Forsøk likevel å unngå møkk og vann når du har dem på. Om du har fått flekker på dem, kan du forsiktig tørke av mokkaen eller ullen med en fuktig klut og eventuelt litt mild såpeoppløsning.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Line
A
Anonym
A
Anonym
Vis flere innlegg

28659 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK