UGG
UGG - Coquette Chestnut
UGG - Coquette Chestnut
UGG - Coquette Chestnut
3D

Brukerbilder

UGG
Coquette Chestnut
1 082 kr
(1 547 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

05888-00

UGG Australia Coquette ChestnutUGG Australia Coquette Chestnut er en veldig fin og annerledes skomodell fra det australske varemerket. UGG Australia ble grunnlagt i 1978 av en surfer, og har siden da vokst til å bli en av verdens ledende produsenter av lammeskinnprodukter. Nå trenger du ikke lenger å ta av deg dine nye tøfler når du skal utendørs!

Varmende ull og kraftig såleUGG Australia Coquette Chestnut er virkelig riktig skomodell for deg som elsker å ha på deg myke og varme tøfler. Skomodellen er som vanlig i lammeullutførelse, og den er produsert i ekte mokka og varmende ull. Hemmeligheten ligger likevel i yttersålen, som er av massiv gummi og har en veldig kraftig mønsterstruktur.

Skill deg ut med skoene dineLa skoene være talsmann for antrekket ditt med et par flotte UGG Australia Coquette Chestnut. Disse pene utendørstøflene kan du mathce med et par tettsittende jeans, en hvit skjorte og en lue. Ha gjerne på deg tøflene uten sokker for virkelig å føle på velbehaget.

Ull trenger pleieLammeull har fantastiske egenskaper, akkurat det er det ingen tvil om. UGG Australia Coquette Chestnut er både lufttransporterende, fuktabsorberende og dessuten har tøflene antibakterielle egenskaper. Forsøk likevel å unngå møkk og vann når du har dem på. Om du har fått flekker på dem, kan du forsiktig tørke av mokkaen eller ullen med en fuktig klut og eventuelt litt mild såpeoppløsning.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Jeg er en kjempe fornøyd kunde, skoene blir alltid kjapt levert, rett størrelse og modell.

 · Svar · 
A
Anonym

Liker de veldig godt. Har faktisk noen som vil stjele de. Gode og varme.

 · Svar · 
A
Anonym

Tøflene svarte til forventningene. Servicen deres var veldig bra. Kommer til å kjøpe mere fra dere. Rask levering. Flott.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg bruker de stort sett barfot, og da er de romslige. De er utrulig varme, behagelig på og lett å både ta med. Superfornøyd både med stoene og servicen.

 · Svar · 
A
Anonym

Kjempe gode tøffler, dyre men absolutt verd pengene.

 · Svar · 
A
Anonym

Flotte tøfler, rask levering og god service. Anbefaler andre å handle hos dere.

 · Svar · 
A
Anonym

Fryser alltid på føttene men etter eg kjøpte tøflene er eg faktisk varm! Veldig fornøyd. Eg bruker vanligvis størrelse 38-39, og kjøpte først 39, siden eg tenkte alt ullforet tok litt plass - men 39 var altfor store, 38 blei den rette størrelse. Anbefaler disse på det varmeste, deilig å gå barbeint i tøflene og likevel være varm og god

 · Svar · 
L
Line

Elsker mine nye Ugg Coquette. Hopper ut av de om kvelden også står de klare ved sengen hver morgen. Supergode.

Det er heller ikke et minus at Footway leverer raskt OG gratis i tillegg til at prisnivået er lavere enn andre butikker og nettbutikker. Definitivt min nye favorittbutikk.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×