Clarks
Clarks
Crisp Kendra Black Suede

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Clarks Crisp Kendra Black Suede

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

46403-01

Clarks Crisp Kendra Black SuedeEn elegant sko i en modell som er en nødvendighet i garderoben. Utviklet for å brukes ved festlige anledninger, arbeidsdager med dresskode eller rett og slett på hverdager der du vil skinne litt ekstra. Disse skoene kombinerer komfort og luksus!

Materialer og teknisk informasjonSkoen er av lær på utsiden, med håndlagd innermateriale og en gummisåle. Hælen er kjegleformet, men lav nok til at du får et stabilt tråkk. Hælhøyden er på 8.5 cm. For ekstra komfort er skoen utstyrt med en dempende pute under forfoten og lærlinning som lar foten puste.

En tryllestav som skaper umiddelbar eleganseDisse skoene er rett og slett som en tryllestav som skaper en umiddelbar eleganse til både den gråeste tirsdagsmorgen og den gråeste basegenseren. Den kommer til sin rett på fest med en strålende elegant, fotsid kjole eller en chic, knekort festkjole. Modellen flørter med 50-tallet og går nydelig sammen med et second hand-antrekk fra den samme epoken. Bruk dem sammen med et par fine, vide bukser og skjorte og hatt for en tidløs, pyntet look.

Slik vil dine nye favoritter bli behandletSkoen er av lær og best egnet til kortere turstrekninger. Den kan behandles med impregneringsspray etter rengjøring for lengre holdbarhet.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28515 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×