Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:06:48
Crocs
Crocs
Crocband Kids Cerulean Blue-Volt Green
235 kr
(337 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

22644-01

Crocs Crocband Kids Cerulean Blue-Volt GreenCrocs har vært kjent i mange år for de myke tøflene sine. De er blant annet perfekte å ha i barnehagen. Denne modellen er utviklet spesielt til barneføtter. Tøflene er akkurat like myke og gode som de alltid har vært.

Til barn som vil lekeDet er mange fordeler med Crocs sine fine barnetøfler. Først og fremst er materialet, Croslite, mykt og støtdempende. Denne spesifikke modellen har også en spesiell såle som gir barnas føtter bedre støtte. Tøflene tåler å bli våte uten problemer, og de flyter til og med. Luftehullene i tuppen lar føttene puste.

Morsomme og spennende eventyr om sommerenCrocs-tøfler kan brukes når som helst. Med sin høye komfort og det enkle designet er de favorittene til mange barn og voksne i hele landet. Unn barnet ditt et par deilige tøfler de kan bruke hele sommeren når de er ute på morsomme eventyr.

Enkelt vedlikeholdSiden Croslite tåler vann, kan du bare skylle dem i vasken når du skal rengjøre skoene. Bare pass på å lufttørke dem etterpå. Varme, for eksempel fra et element eller sola, kan gjøre at tøflene blir misfarget eller lettere misformede.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30510 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK