Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 07:28:11
Crocs
Crocs - Crocband Navy
Crocs - Crocband Navy
Crocs - Crocband Navy
3D
Crocs
Crocband Navy
389 kr
(487 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

00624-03

Crocs


Når du først ser disse skoene er det ikke vanskelig å se for seg at ble designet for å brukes på båt. De ble til og med lansert til offentligheten på en båtmesse! Men ordet spredde seg raskt, og det tok ikke lang tid før folk flest forsto at du ikke trenger en båt for å kunne nyte av fordelene du får av å bruke Crocs’ sko.

Crocband


Denne modellen er en klassisk clog, med en stropp du lett kan flytte foran og bak på skoen. Har du den bak helen er du forsikret om at skoen sitter godt på foten, noe som kan være nyttig, for eksempel på båttur. Med stroppen foran blir skoene lett tilgjengelige slip-on sko. Fotsengen er selvfølgelig myk og laget med det fjærlette materialet Crocs er kjent for.

Navy


Skoene er marineblå, noe som igjen hinter til dens opprinnelse til sjøs. Skoen har også to diskré striper i rødt og hvitt rundt sålen – alt ligger i detaljene.

Skadetrygge clogs


Crocs’ene er lette, vanntette og de tørker fort – det var dette som gjorde at de passet så godt på vannet i utgangspunktet. Men det er andre kvaliteter som vi også kan dra nytte av på land. Fotsengen er myk og deilig, og det samme er utsiden. Disse skoene vil aldri kunne gjøre noen eller noe fortred!
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Gode sko å ha på når man er ombord i båt.

 · Svar · 
A
Astri Hetland

Kjempebra

 · Svar · 
T
Terje Tømmerstigen

Jeg har dem med overalt, kajakkturer, fjellturer, brukte ikke annet. Dessuten er de tette langs kanten så du kan gå i en liten vanndam uten å bli våt.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27572 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×