Crocs
Crocs
Crocband Paradise Pink/iris
487 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Lilla, Rosa

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Gummi

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60064-95

Crocs


Vi elsker å hate dem, men man kan ikke unngå sannheten for alltid. Crocs gjort seg fortjent til sin kultstatus i løpet av sitt hittil korte liv. Selv toppdesignere som Christopher Kane og Balenciaga har sendt modeller ned catwalken iført Crocs. Og den evige diskusjonen gjør ikke Crocs noe, de sier det holder dem i rampelyset!

Crocband


Og det er jo så mye å elske ved disse skoene! De er søte, lekne, glatte og så mykt du bare får det. De later ikke som om de er noe mer eller mindre enn hva de er. Det makeløse komfortnivået har omvendt mang en fashonista, og de får skoene til å se fantastiske ut både i sine motekreasjoner og til avslapning.

Paradise Pink/iris


Med denne modellen er det ikke bare følelsen av skoen som gjør deg glad. Disse fargene lyser opp og kan få enhver til å smile, selv på en regntung dag. Og hvis disse fargene ikke er skrikende nok for deg kan du alltids jazze dem up med noen jibbiz!

Enkelt og greit


La oss være ærlige. Hvor ofte kjøper vi ikke svarte sko for å unngå at de ser skitne ut. Det som er så herlig med Crocs er at de klare fargene slettes ikke er risky. Sko blir ikke lettere å vaske enn dette, bare skyll dem i vann!
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30901 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK