Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 02:54:37
Crocs
Crocs - Crocs Classic Navy
Crocs - Crocs Classic Navy
Crocs - Crocs Classic Navy
3D
Crocs
Crocs Classic Navy
289 kr
(387 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

07944-00

Crocs Classic NavyHer har du den mest klassiske crocs-skoen i marineblått. Crocs Classic Navy er en uunnværlig sko for mennesker over hele verden! Skoene er komfortable å gå i, takket være det unike materialet Croslite. Siden de kun består av gummi, kan du med hell bruke dem som badesko eller på stranda.

Lett CrosliteCrocs er et relativt nystartet merke, men har allerede gjort stor suksess. De har for eksempel solgt 300 millioner par sko over hele verden. Crocs Classic Navy er lagd av Croslite, et svært lett materiale som gir deg maksimal støtdemping. Skoene veier knapt noe som helst og er superdeilige å bruke om sommeren.

Ta med på strandaCrocs Classic Navy er det perfekte valget når det gjelder sommersko, siden skoene kan brukes i både regn, gjørme, på badet og på land. Putt et par Crocs Classic Navy i strandvesken, så har du et par deilige sko du kan bruke i vannkanten. Den marineblå fargen går godt sammen med mange forskjellige farger og mønstre.

Verdens mest lettstelte sko?I tillegg til at Crocs er utrolig komfortable å gå i, har de enda en stor fordel – de krever ikke noe stell. Skoene kan lett skylles av i vasken hvis de har blitt skitne, men utover de trenger de ikke noe behandling. For å bevare fargen er det best å unngå sterkt sollys.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Skoene har god bredde, noe som passer godt for skandinaviske føtter. De er lettvinte å kippe på seg, supre dersom du skal en tur i kjelleren, i hagen e.l. eller andre steder du risikerer å bli våt på bena. Skoene er myke og behagelige. Det eneste minus jeg kan finne, er mønsteret oppå sålen inni skoen. Tror skoene hadde vært mer behagelige uten gummiknottene inni, spesielt når du går uten sokker. Tror dette er mer merkbart jo tyngre du er.

 · Svar · 
A
Anonym

Dette er mitt andre par. Jeg har ett par hjemme og ett par på jobb. Er svært godt fornøyd med begge. Ha

 · Svar · 
A
Anonym

Bra sko. Går i dem hver dag. Komfortable sko.

 · Svar · 
K
Katta66

Elsker disse skoene! Bruker de hver dag, men OBS; farlige på våte flater/vannsøl. Glatte som skøyter, særlig hvis de er litt slitte under.

 · Svar · 

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×