Crocs
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
3D
Crocs
Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
389 kr
(487 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi, Textil

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

60006-62

Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black


Denne støvletten byr på det perfekte samspill mellom praktiske og estetiske hensyn. Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black er samtidig veldig stilig og svært komfortabel. Her har du en moteriktig Chelsea boot som også holder beina varme og sunne.

Crocs er en moderne suksesshistorie


Sko produsenten Crocs assosieres vel ennå først og fremst med den ikoniske tøffelen som ser ut som en tresko, men som er laget av gummi. Siden den ble lansert rundt århundreskiftet, har selskapet fulgt opp med en lang rekke andre modeller. Deriblant altså Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black. Det alle har til felles er kompromissløst fokus på grensesprengende design og fot-helse. Denne støvletten er like unik som den er god for føttene dine!

En vanntett Chelsea boot


De fleste støvletter av denne typen er laget av lær eller tøystoff. Så godt som ingen er vanntette. Det er derimot Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black. Takket være en solid overdel av gummi og gode, tykke gummisåler tåler denne støvletten både regn og sølepytter. Selvsagt veldig praktisk på våre norske breddegrader. Som alle Chelsea boots har også denne utgaven sidepaneler av elastisk materiale som gjør den enkel å ta av og på.

Lettstelt gummiprodukt


Denne støvletten er veldig enkel å holde ren. Takket være overdelen av gummi kan den vaskes under springen i løpende vann. Deretter setter du den opp-ned og lar den tørke ved romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
M
Mensur Vegara

Hei, jeg er interesert i Crocs Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
390 kr, størrelses 46! Kunne dere finne den!?
Takk på forhånd!
Mvh,
Mensur Vegara
Lyngv. 20 A,
1433 Ås

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej Mensur, tack för din recension, Dessvärre så har vi inte dess i storlek 46 och vi kommer heller inte att få in det :pensive: jag beklagar. Ha det bäst!

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×