Crocs
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Navy/Floral
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Navy/Floral
Crocs - Crocs Freesail Chelsea Boot W Navy/Floral
3D

Brukerbilder

Crocs
Crocs Freesail Chelsea Boot W Navy/Floral
389 kr
(487 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi, Textil

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

60006-63

Crocs Freesail Chelsea


Crocs Freesail Chelsea varter opp med den perfekte kombinasjon av eleganse og praktiske hensyn. Som alle Crocs produkter er denne støvelen svært komfortabel. Den er også vanntett, og byr på stilig design. Dette er helt klart et motebevisst valg for regntunge norske høstdager!

Crocs er en moderne suksesshistorie


Crocs slo igjennom internasjonalt på begynnelsen av 2000-tallet med sin ikoniske «tresko» av gummi. Den ble straks en design-klassiker, og skomerket en viktig global markedsaktør. Crocs har siden 2002 solgt mer enn 300 millioner sko verden over!
Den suksessen er ingen tilfeldighet, og med støvelen Crocs Freesail Chelsea følger selskapet opp med nok et prdukt som kombinerer unik stil og herlig komfort. Det er den blandingen som har gjort Crocs til Crocs.

Crocs Freesail Chelsea er vanntett og lett


Denne artige støvelen er laget av Croslite materiale som er både lett og vanntett. Takket være elastiske sidepaneler på ankelhøyde er det veldig enkelt og kjapt å trekke av og på støvelen.
Sålen er av Crocs’ egne Dual Crocs Comfort oppfinnelse, noe som byr på støtte og komfort. Denne støvelen er rett og slett svært lett på foten i forhold til gummistøvler flest.

Denne ankelhøye gummistøvelen er lett å holde ren


Som gummistøvler ellers, er også denne modellen fra Crocs lett å ta vare på og holde ren. Bare vask med såpevann, og tørk ved romtemperatur. Enklest er å sette dem opp-ned på vannabsorberende underlag (f.eks. avispapir) når du ønsker å tørke dem.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×