Ecco
Ecco
Cruise Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

50855-00

Ecco Cruise BlackÅ bruke sandaler er deilig, spesielt om sommeren og i ferier. Denne skotypen er luftig og lar virkelig føttene puste. Ecco har laget sandaler i mange år, og de er eksperter på å utvikle sko som er både komfortable og stilige. Ecco Cruise Black er et par behagelige sandaler som du enkelt får til å passe til føttene dine.

Syntetiske materialerEcco Cruise Black er laget med flere ulike syntetiske materialer. Dette gir skoene lengre holdbarhet og økt slitestyrke. Du har tre justerbare reimer på sandalene – én reim rett foran tærne, én i midten og én som går over hælen. Ved å bruke disse tre kan du få sandalene til å sitte helt perfekt!

For en mer komfortabel sommerGlem sko som blir for varme og gir deg svette, sure føtter. Disse sandalene har alt du trenger for å kunne gå komfortabelt hele sommeren. Sandalenes såler er myke og behagelige med sine dempende egenskaper.

Pleie av sandalerEttersom sandalene er laget i gjennomgående syntetiske materialer, trengs ingen spesiell pleie. Den beste måten å få bort smuss og flekker på er med en klut og litt vann. Bruk eventuelt også litt såpe for å få bort ekstra vanskelige flekker.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30912 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×