Icebug
Icebug
Daphne-L Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Icebug Daphne-L Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn, Textil

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5

Skafthøyde :

23

Skaftvidde:

38,5

Artikelnummer:

24908-00

Icebug Daphne-L BlackInnovasjon og kreativitet er de to ordene som best beskriver svenske Icebug. Merket er kjent for sine tekniske materialer, det innovative designet og den gode passformen. Icebug Daphne-L Black er en varmfôret støvel med høyt skaft. Dette er en støvel du kan bruke når det er glatt på bakken, klimaet er rått og kaldt, og du trenger sko som presterer høyt.

Trygt grepIcebug Daphne-L Black har en kraftig og solid utside i mokka og stoff. Icebug fokuserer på å lage sko og støvler som er tilpasset vårt nordiske klima, og Daphne er intet unntak. Støvlene har en svært grov struktur i yttersålen. Med det varme fôret vil du ikke fryse.

Daphne – en fin støvel med praktisk designIcebug Daphne-L Black er en svært praktisk støvel som du kan bruke hele høsten og vinteren. Støvlene gir deg optimalt grep på glatt asfalt, i skogen der bakken er ujevn, og på annet vanskelig terreng. Støvlenes stilrene og fine design gjør at de passer fint sammen med både friluftsantrekket og hverdagsklærne dine.

Impregnering, impregnering, impregneringJa, du skjønner nok hva vi mener. Ved å impregnere Icebug-støvlene dine vil de tåle å bli eksponert for både vann og gjørme. Du kan impregnere støvlene regelmessig for å bevare utsiden av skoene. Disse støvlene er lagd av mokkaskinn, og du kan børste dem rene med en spesiell børste for semsket skinn.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28515 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×