Dr Martens
Dr Martens - Delray Black
Dr Martens - Delray Black
Dr Martens - Delray Black
3D
Dr Martens
Delray Black
647 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49006-00

Dr. Martens Delray BlackDr. Martens lager sko for rebelske sjeler, uansett om det er snakk om de klassiske bootsene eller, som her, om en modell som er en kul blanding av klassiske sneakers, seilersko og Dr. Martens eget bootsdesign. Denne kolleksjonen fra Dr. Martens forener et annerledes design med klassiske materialer og skaper på den måten et spennende inntrykk.

Klassiske detaljerSålen i denne skoen er den klassiske Dr. Martens-sålen med det gule rutemønsteret, men i kombinasjon med en Air Cushion-såle for høy komfort. Overdelen er i farget canvas, som med den spesielle fargeteknikken får en utrolig fin, matt farge og tekstur.

Lekent og røftKombinasjonen av de ulike materialene og det klassiske Dr. Martens-designet gjør dette til en stilren sko som like fullt skiller seg ut med et egenartet uttrykk. Slik passer skoen for deg som liker den typiske skandinaviske stilen som er klassisk og ren, men med innslag av lekenhet og edge.

Rengjøring av dine nye favorittskoCanvasen på overdelen av denne skoen kan du med fordel impregnere før første gangs bruk med en passende skoimpregnering. Om smuss og væte likevel skulle angripe skoen din, kan du løse dette med en myk skobørste og en fuktet klut og eventuelt en mild såpeblanding.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29323 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×