Clarks
Clarks
Desert Boot Sand Suede

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Clarks Desert Boot Sand Suede

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Gummi, Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

00088-02

Clarks Desert Boot Sand SuedeDenne skoen fra den engelske produsenten Clarks har et avslappet og samtidig velkledd utseende. Skoene er hovedsakelig laget av mokka og har en fin beige farge. Perfekte å bruke om våren, sommeren og høsten.

Mokka og stilrent designDisse skoene har en større passform og er designet for å se stilige, men samtidig enkle ut. Skoene har en tradisjonell snøring, men bare fire hull å træ den gjennom. Dette bidrar til skoenes stilrene utseende. Både yttermaterialet og skoenes fôr er laget av mokka. Dette er et materiale som har et fint, matt utseende.

Fin til hverdagsDisse skoene passer for deg som har en velkledd og fin stil. Bruk skoene med et par fine shorts, et par stoffbukser eller fine, tettsittende jeans. Det enkle, men stilige designet passer fint om sommeren. Den nøytrale fargen gjør det enkelt for deg å matche skoene med en fin t-skjorte eller skjorte.

Stell av mokkaskoMokkasko er flotte, men de blir fort skitne. Vårt tips er at du impregnerer skoene dine med det samme du får dem. Slik får de en god beskyttelse mot både fukt og eventuell skitt og søle. Du kan også børste skoene med en spesiell mokkabørste for å pleie skinnet når det trengs.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×