Vagabond
Vagabond
Dioon 4047-201-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Dioon 4047-201-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

7 cm

Artikelnummer:

52505-00

Vagabond Dioon 4047-201-20 BlackDioon er en vri på den vanlige Chelseaboots-modellen fra den svenske produsenten Vagabond. Den er akkurat like stilren, deilig og funksjonell som de vanlige bootsene, men akkurat denne modellen har også en tøff platåhæl.

Lær og gummi – en vinnende kombinasjonDisse skoene fra Vagabond er hovedsakelig produserte med hjelp av lær. Dette materialet brukes ofte av produsenten, og det gir Dioon et elegant og velkledd utseende. Sålene er laget av et hardt, syntetisk gummimateriale som både demper stegene dine og gir deg et bra grep på veien når du går. Skoene har elastikk på sidene for enkelt ¨kunne tas på og av.

Svarte sko – passer til altEt par fine, svarte sko kan brukes til hva som helst i utgangspunktet. Akkurat disse skoene passer bedre til festligere anledninger ,siden de har en noe høyere platåsåle. Sett dem sammen med en svart kjole eller et mørkt antrekk.

StellGi skoene pleie ved å børste bort skitt med en skobørste. Bruk deretter skokrem for lær på skoene, og la dem ligge en stund. Børste over igjen senere for å arbeide skokremen ordentlig inn i skinnet. Dette gir en fin glans til skoene, og de blir også litt mykere.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×