Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 08:40:32
Kavat
Kavat - Dömle XC Blue
Kavat - Dömle XC Blue
Kavat - Dömle XC Blue
3D

Brukerbilder

Kavat
Dömle XC Blue
305 kr
(437 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle, Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

55553-00

Kavat Dömle XC BlueAkkurat disse barneskoene fra Kavat er et par skikkelige klassikere. Merket har i løpet av mange år utviklet sine barnesko for å kunne konkurrere med de beste. Det er noe som man kan merke på barnesko som disse. Kavat Dömle er et par veldesignede sommersandaler for barn, med blant annet fleksible såler.

Alltid et utmerket materialeKavat bruker bare de aller beste materialene. XC betyr at de har brukt et crosscountrylær. Dette læret er mykt og resistent mot både flekker og fukt. Disse små sandalene er laget for å kunne åpnes og lukkes på en rask og enkel måte.

Enkle og slitesterkeSelv om utseendet er enkelt, så ligger det en god del tanke bak designet. Skoene har et par stødige, men myke såler. Dette gir barnet en bedre støtte når de tar sine første små steg. Med disse skoene kan barnet leke hele sommeren på en behagelig og fin måte.

Enkel beskyttelse av disse skoeneDu trenger ikke å gjøre så mye for å ta vare på akkurat disse skoene. Bruk litt skokrem hvis du merker at de begynner å bli litt tørre. Du kan også bruke en fuktig klut for å få bort eventuelle flekker. Impregnering anbefales for å få en bedre beskyttelse.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28789 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×