Soft Comfort
Soft Comfort - Doreen Black 06
Soft Comfort - Doreen Black 06
Soft Comfort - Doreen Black 06
3D
Soft Comfort
Doreen Black 06

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

7 cm

Skafthøyde :

16 cm

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

22636-01

Soft Comfort Doreen Black 06Soft Comfort Doreen Black er smakfulle høyhælte sko med snøring. Disse lærstøvlettene er en nødvendighet dersom du liker mote, å kle deg lekkert til hverdags, og om du også stiller høye krav til komfort. Soft Comfort er, akkurat som navnet antyder, anerkjent for sine utrolig komfortable sko.

Ekte lær og myk såleHøye hæler kan av og til avskrekke noen fra å kjøpe et par sko, men faktum er at disse Soft Comfort Doreen Black 06-skoene faktisk er svært enkle å gå i. Ettersom hælen ikke er særlig høy og relativt solid, får du all den stabiliteten du trenger for å gå komfortabelt. Skoene er laget i blankt lær og har en dekorativ og praktisk snøring.

Glasuren på kakenEt par sko av denne modellen passer perfekt å bruke store deler av året, muligens med unntak av vinteren. Støvlettenes lær former seg behagelig etter føttene og beskytter mot regn og kulde. Kombiner gjerne skoene med en kjole eller tettsittende jeans.

Skopleie er viktigSoft Comfort Doreen Black 06 er et par kvalitetssko som du kan bruke i mange år fremover. Et tips er å impregnere skoene før du begynner å bruke dem, ettersom dette gir dem et beskyttende lag på utsiden. Etter hvert kan det være nødvendig å vaske og rengjøre skoene, og da bruker du en klut eller skobørste.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

T
Thea

Disse skoene var bare helt nydelige. Passer til både skjørt og bukse og så er de utrolig gode å gå i.

 · Svar · 
A
Anonym

Er disse grå eller svart?

 · Svar · 
Emma, Footway

Disse är svart :slight_smile:

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×