Vagabond
Vagabond
Doris 4031-101-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Doris 4031-101-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

32 cm

Skaftvidde:

cm

Artikelnummer:

52476-00

Vagabond Doris 4031-101-20 BlackVagabond lager mange unike og originale sko, men ingen støvler kan helt måle seg med disse når det kommer til å tiltrekke seg oppmerksomhet. Støvlene føles behagelige på og har et veldig distinkt utseende. Skafthøyden er på hele 32 cm, og hælene er på 3,5 cm. Støvlene har en lang skolisse som går gjennom hele 34 maljer.

Lær hele veienDisse høye skoene benytter seg av et vakkert lær som du enkelt kan polere for å få en blank overflate. Du trenger heldigvis ikke å åpne skolissene hver gang du skal bruke støvlene. På siden er det en glidelås som gjør at du enkelt kan ta av og på deg støvlene når det trengs.

Høye støvler for en vakker stilHøye støvler passer til mange ulike stiler. Mange velger å matche dem med en kjole eller et skjørt, men det går også an å bruke dem sammen med et par stramme jeans i en fin farge.

Mye lær å vedlikeholdeDisse støvlene har mye lær som kan trenge renhold og vedlikehold. For å gjøre det enklere for deg selv kan du impregnere støvlene umiddelbart. Da trenger du ikke å rengjøre skoene like ofte, siden impregneringen støter bort skitt og fukt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×