Blundstone
Blundstone
1306 Dress Boot Rustic Brown
1 699 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

48045-00

Blundstone Dress Boot Rustic BrownI Tasmania ble det verdensberømte merket Blundstone grunnlagt. Merket har gjort seg berømt og anerkjent ved å produsere allsidige kvalitetssko. Blundstone Dress Boot Rustic Brown er ikke noe unntak. Denne pene lærskoen i Chelsea-modell er veldig populær. Noe som ikke er rart med tanke på den høye kvaliteten og de allsidige bruksområdene.

Dempende såle kombinert med kraftig skinnMaterialene som er brukt for å lage Blundstone Dress Boot Rustic Brown, er en av grunnene til at akkurat denne Chelsea-modellen har blitt så populær. Innsiden er fôret med et tynnere skinn, og yttersiden er bekledd med kraftig lær i brunt. Dette gjør skoen både solid og behagelig. På sidene har skoen elastiske bånd som gjør den lett å ta av og på.

Fra byen til stallen og tilbake igjenDenne skoen kan benyttes til en rekke forskjellige anledninger. Til finere anledninger eller en røffere hverdag passer de like godt. Både på tur i skogen eller til å spankulere fra kafé til kafé en lørdag ettermiddag er uproblematisk med disse skoene. Du kan også kombinere dem med et søtt skjørt eller en fin tunika og gå rett på fest.

Rengjøring og behandling


Jo lengre du har dine Blundstone Dress Boot-sko, jo finere blir de. Etter hvert som tiden går vil det ekte skinnet få mer karakter og bli formet etter deg og dine bevegelser. For at skinnet skal holde seg fleksibelt, er det viktig at du smører inn støvlene dine med skinnfett. Børst alltid av skoene først med en skobørste.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

L
Luiza Nowakowska
Oversette
A
Alicia, Footway

Wtedy EU 38 albo EU 39 może pasować. :slight_smile:

Oversette
1
M
Marcin Czerwiński
Oversette
A
Alicia, Footway

Buty Blundstone są trochę większe dla unisex buty. :slight_smile:

Oversette
0
A
Aurora
Oversette
Vis flere innlegg

30884 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK