adidas Sport Performance
adidas Sport Performance - Duramo Slide Black 1/White/Black 1
adidas Sport Performance - Duramo Slide Black 1/White/Black 1
adidas Sport Performance - Duramo Slide Black 1/White/Black 1
3D
adidas Sport Performance
Duramo Slide Black 1/White/Black 1
187 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

23705-00

adidas Sport Performance Duramo Slide Black 1/White/Black 1Si hei til en ordentlig klassiker! Denne stilige og sporty tøffelen er produsert i gummi og har en behagelig passform. Den er en nødvendighet for sommerens varme dager – eller kanskje til ferien?

EVA-såle


adidas Sport Performance Duramo Slide Black 1/White/Black 1 er en utmerket slippers å bruke både før og etter treningen. Eller kanskje på stranden? Tøflene er laget i EVA-støpning som gir høy komfort og støtdemping. Med en teksturert innersåle får føttene en herlig massasjeliknende følelse.

Anvendelig klassiker!adidas Sport Performance Duramo Slide er en ordentlig klassisk slippers i svart med de ikoniske stripene i hvitt. adidas vet hvordan man forener komfort med funksjon og design. Disse sporty tøflene kan du bruke i vann, på stranden, hjemme og på byen. Det sporty designet er helt tidsriktig, matchet med vanlige klær.

Rask rengjøringHelstøpte gummitøfler trenger du ikke å vedlikeholde stort. Hvis dine adidas Sport Performance Duramo har blitt skitne, kan du skylle av dem under vannkranen eller tørke dem rene med en klut. For at form og farge skal bevares, er det best å ikke etterlate tøflene i direkte sollys for lenge, dette kan nemlig bleke dem.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
D
Dee Di

Har dere den i størrelse 37?!

 · Svar · 
M
Milton

Størrekse 42

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×