Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 12:06:29
adidas Sport Performance
adidas Sport Performance - Duramo Slide True Blue/White/True Blue
adidas Sport Performance - Duramo Slide True Blue/White/True Blue
adidas Sport Performance - Duramo Slide True Blue/White/True Blue
3D
adidas Sport Performance
Duramo Slide True Blue/White/True Blue
187 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

23705-01
Disse havblå slippersene fra adidas er perfekte for bassenget eller stranden. Den åpne fronten gjør at det ikke er noen ubehagelig stropp som gnager mellom tærne, og gummimaterialet tåler både regn og vann.

Aktiv eller AvslappetEt par gode slippers er verdt deres vekt i gull når du er på ferie, på treningsstudio eller i hagen. Du tar dem lett av og på, og på grunn av gummimaterialet, forhindrer de at du sklir i dusjen eller ved bassenget. Adidas Sport Performance Duramo Slide er designet hovedsakelig for garderoben, som en sports slippers til å bruke før og etter trening. Hele skoen er laget av et enkelt stykke slitesterkt EVA-plast.

Robuste Slippers i Stabilt MaterialeEtylenvinylacetat er et ikke-giftig plastmateriale som har høy motstand for andre kjemikalier. Plasten er veldig fleksibel, noe som betyr at det er perfekt slippers og andre basseng sko. De tåler å stå i solen i flere timer, de tørker raskt og har en behagelig såle for føttene å hvile på.

Rengjøring av Duramo SlidesAvhengig av hvordan du bruker adidas-slippersene, trenger du kanskje aldri å vaske dem. Men etter noen få gangers bruk i offentlige svømmehaller og på dusjgulv, ønsker du kanskje gi dem en vask. Det er lett å rengjøre plastfottøy - vask bare av med vann. Du kan også prøve å bruke litt vaskemiddel/oppvaskmiddel.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27568 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×