Viking
Viking - Eagle II Black/White
Viking - Eagle II Black/White
Viking - Eagle II Black/White
3D
Viking
Eagle II Black/White
717 kr
(897 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Artikelnummer:

52758-00

Viking Eagle II Black/WhiteVårt nordiske klima kan mildt sagt være overraskende. Det er ikke uvanlig at somrene er regnfylte og vintrene milde. For at barna skal kunne leke ubekymret uansett vær og årstid, er et par gode sko viktig. Viking Eagle II Black/White er fine sneakers med mange smarte egenskaper.

Varmfôret og herligViking er en norsk skoprodusent som har blitt berømte grunnet sin høye kvalitet og smarte design. Viking Eagle II Black/White er ikke noe unntak. Skoene ser ut som et par kule sneakers, men hemmeligheten ligger i materialene: ekte skinn og tøy, med en grov gummisåle. Inni skoene ligger det et varmt og deilig fôr.

Vær både kul og bekvemAldri mer trenger barna å velge mellom komfort og design. Viking Eagle II Black/White har begge deler! Disse tøffe sneakersene kan brukes av barna store deler av året. Skoene fungerer bra sammen med vanlige jeans, varmere bukser eller chinos.

En beskyttende overflateGi Viking Eagle II Black/White en beskyttende overflate ved å impregnere skoene mens de fremdeles er nye. Det finnes mange gode impregneringssprayer å få kjøpt. Før du sprayer skoene, er det viktig at de er helt rene. Bruk gjerne en myk skobørste for å fjerne søle og smuss.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27564 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×