Ecco
Ecco
ECCO SCULPTURED 45 Black/Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ecco ECCO SCULPTURED 45 Black/Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52898-01

Ecco ECCO SCULPTURED 45 Black/BlackBehagelige og stilrene sko i to ulike svarte skinnmaterialer. Skoene utstråler selvsikkerhet og moderne eleganse. Akkurat denne modellen har også en dekorativ reim som sitter rundt fotleddet, og en glidelås som forenkler av- og påtakingen. Perfekte for deg som vil ha et par høyhælte skinnsko som passer til både hverdag og fest.

Nubuck og skinnDisse skoene er laget av både vanlig skinn og nubuckskinn. Vanlig skinn er glansfullt og ser elegant ut. Nubuck er matt og minner litt om mokka. Nubuckskinnet føles også litt mer ledig sammenlignet med det vanlige skinnet. Til sammen gir de skoene en moderne og luksuriøs følelse. Hælen er ca. 5 centimeter høy.

Allsidige skoDisse skoene fra Ecco passer sammen med alle slags stiler. De passer like bra med et par mørke og tettsittende jeans som med en vakker, mønstret kjole. Sko fra Ecco er dessuten kjente for sin høye komfort. Dette fordi de har spesielle såler som gjør at skoene kan brukes mange timer av gangen uten problemer.

Tips for vedlikeholdSkinnsko trenger alltid litt stell. For å gjøre det enkelt for deg selv kan du impregnere skoene. Dette innebærer å spraye på et beskyttende lag som støter bort både regn og skitt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×