Ecco
Ecco
ECCO SCULPTURED 75 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ecco ECCO SCULPTURED 75 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52899-00

Ecco ECCO SCULPTURED 75 Black


Det kan være vanskelig å finne høyhælte støvletter som både er stilige og komfortable. Heldigvis kommer Ecco deg til unnsetning! Disse støvlettene fra Ecco er stilige og har en halvhøy hæl på 7,5 cm som, til tross for høyden, er stabile og enkle å gå med. Ecco har også lagt i innersåler som gjør at du kan ha på deg skoene over lang tid uten å få vondt.

Lær og komfortabelt tekstilfôr


Overdelen på disse stilige støvlettene er av svart lær. Innvendig har de et tekstilfôr som gir behagelig temperatur og fuktighetsnivå. Yttersålen er riflet, noe som gjør at du har godt fotfeste når du går og at hælen er stabil.

Nøktern farge og stilrent design


Med en stilig glidelås og spenne på siden blir støvlettene interessante, selv om designet er enkelt og nøkternt. Støvlettene passer like til vinterhalvårets festkvelder og middager som til en vanlig arbeidsdag. Det nette designet gjør at støvlettene enkelt passer inn i antrekket ditt.

Ta vare på skoene


Impregner alltid lærsko med en passende impregneringsspray før du begynner å bruke dem. Dersom skoene blir skitne av søle og grus, kan du tørke av dem med en lettfuktet klut og deretter smøre dem inn med lærfett, slik at skinnet holder seg fint.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×