Ecco
Ecco
ECCO TOUCH 25 B Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Ecco ECCO TOUCH 25 B Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52907-00

Ecco ECCO TOUCH 25 B BLACKEcco er berømte for sine komfortable sandaler og tøfler. Nå har de benyttet seg av sin erfaring for å produsere et par boots som holder det samme høye komfortnivået, men med et mye skarpere design.

Oljet mokkaskinn gir et tøft utseendeDisse skoene er produserte av oljet mokka. Skinnet kan man gjerne børste for å oppnå en fin glans og form. Inni er det et tekstilfôr som gjør skoene behagelige og herlige å gå i hele dagen. Bootsene har også Eccos egne innersåler, hvis spesielle system gjør at føttene holder seg freshe lenge.

For en velkledd og tøff klesstilFå sko er like rå og kule som disse bootsene. Siden de dessuten er så komfortable, passer de perfekt som hverdagssko. Match med tettsittende jeans for en fin stil. Glidelåsen på siden gjør skoene enkle å ta av og på.

Tips for å pleie skoeneSkinnsko trenger alltid litt pleie, og det gjelder også disse skoene. Før du bruker skopleieprodukter på skoene, bør du sørge for at de er rene først. Bruk en børste for å få bort smuss og eventuelt en fuktig klut for å få bort flekker og støv.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×