Pax
Pax
Edda Purple
287 kr
inkl. mva

Kunde Data

Pax oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2976 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Lilla

Yttermateriale:

Syntet

Indre materiale:

Fleece

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

60103-13

Pax Edda Purple


Denne festlige sandalen er en herlig kombinasjon av moro og praktiske hensyn. Med stilig lilla design er den utvilsomt en fargeklatt ungene vil la seg begeistre av. Samtidig har det seg jo sånn at en åpen sandal som dette er bortimot den sunneste typen sko som finnes. Pax Edda Purple er med andre ord en svært gunstig løsning for små føtter.

Pax er en ledende svensk barnesko produsent


Pax har laget sko for små føtter gjennom mange tiår, og er nå en av de største sko-merkene innenfor barnesegmentet i Skandinavia.
Med Pax Edda Purple skjønner vi med en gang hvorfor. Kombinasjonen av barnevennlig, morsom design og svært praktisk utforming er jo unektelig veldig kjekk. En flott måte å få ungene til å bruke sunne gode sko, mens de kan fryde seg over hvordan de ser ut.

Denne sandalen har fleece på innsiden


Nok et hensyn som gjør dette til en praktisk sko er det faktum at den har fleece stoff på innsiden. Det gjør den langt mer bekvem og varm enn sandaler flest. Ja, den kan egne seg både utendørs om sommeren og innendørs om vinteren. Selv om man nok må ha på seg sokker skal de brukes utstrakt som innesko.

Sandaler er lettstelte


Å ta vare på et par åpne, lette sandaler som Pax Edda Purple er gjort i en fei. Bare vask når det trengs med en fuktig klut. De tørker hurtig av seg selv ved romtemperatur.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28598 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK