Vagabond
Vagabond
Edie 3926-050-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Edie 3926-050-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

49472-00

Vagabond Edie 3926-050-20 BlackVagabond er en svensk produsent som har laget mange fine og trendy sko. Disse fine lavskoene passer perfekt for deg som vil kunne bruke en stilren sko om sommeren. Vagabond Edie 3926-050-20 Black er laget av lær, noe som gir skoene et vakkert utseende, samtidig som det er et holdbart og slitesterkt materiale.

Skodd for sommerenNår sommeren er i gang, så er det alltid gøy å kunne ikle seg fine kjoler og skjørt. Da passer det perfekt å bruke disse lave skoene. De er produserte i et fint skinn som beskytter føttene, og skinnet har en fin overflate. Skoene har en normal passform og en myk gummisåle som gir deg et bekvemt steg.

Brukervennlige skoDisse fine skoene er funksjonelle og fungerer bra i kombinasjon med mange ulike stiler. De passer like bra til kjoler og skjørt som til fine jeans og bukser. Bruk dem gjerne sammen med en fin, lys skjorte, så får du en flott kontrast.

Råd for stell av lærStart alltid med å bruke en børste for å få bort overfladisk smuss og skitt fra skoene. Bruk deretter et skopleieprodukt beregnet for skinn. Dersom skinnet blir solbleket, kan du alltid farge skoene ved hjelp av en svart skokrem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×