Kavat
Kavat
Edsbro XC Blue
497 kr
inkl. mva

Kunde Data

Kavat oppleves som normale i størrelsen i henhold til 33168 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60001-92

Kavat Edsbro XC Blue


Kavat Edsbro XC Blue er intet mindre enn en ikonisk barnesko. Den ble lansert helt tilbake i 1984. Siden den gang har en rekke generasjoner tatt sine første steg i nettopp disse skoene. Den slags langvarighet oppnår kun skotøy som holder aller høyeste kvalitet.

En design-klassiker fra Kavat


Kavat Edsbro XC Blue ble designet av barnebarnet til grunnleggeren av Kavat, et av Sveriges høyest ansette sko-produsenter. Det skjedde for mer enn tre tiår siden. I mellomtiden har denne skoen gitt trygghet og komfort til små bein som tar sine første steg. Dette er skoen barna fortjener når de skal lære seg å gå.

Cross Country leather gir utmerket komfort


Kavat Edsbro XC Blue er laget av Kavats eget Cross Country leather materiale. Det byr på en veldig behagelig sko som puster og beskytter foten. Sålen er laget av gummi, noe som gir deilig støtdemping og veldig godt grep. Merk at ingen Kavat sko inneholder PVC. Disse skoene har klassiske skolisser, og er enkle å ta av og på.

Kavat Edsbro XC Blue vasker du enkelt


Denne skoen skal vaskes for hånd med en våt klut. Unngå å tørke dem i for varme omgivelser. Husk å vaske innsiden også. Du behøver hverken å impregnere eller pusse denne typen sko.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

V
Vickan
J
Jeanett, Footway

Hei :slight_smile:
Disse har bar snøring :blush:

0
L
Lise Ingeborg Mohrsen
J
Jeanett, Footway

Ja, det er 20 du bør velge da. Det skiller ser utrolig mye mellom størrelser fra merke til merke og av og til innenfor samme merke. Utgå alltid fra at du ikke kan bruke samme størrelse til barnet. Dobbeltsjekk innermål :slight_smile:

1

Innlegg på andre språk

C
Caroline Karlsson
Oversette
J
Julia, Footway

Tyvärr kommer vi inte få in dessa igen som det ser ut nu :frowning:

Oversette
0
Vis flere innlegg

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK