Kavat
Kavat - Edsbro XC Blue
Kavat - Edsbro XC Blue
Kavat - Edsbro XC Blue
3D
Kavat
Edsbro XC Blue
487 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49249-02

Kavat Edsbro XC Blue


Dette er sko som er perfekte for at vinglete barnebein kan ta sine første steg, og mange steg deretter. Kavat er det svenske skomerket som spesialiserer seg på barnesko. Alle deres sko er fri for teflon, PFTE og andre fluorerte hydrokarboner – godt å vite som forelder!

Robust materiale som pusterDenne modellen er laget i Cross Country Heather, noe som innebærer at læret er behandlet for å være vann- og smussavstøtende samtidig som det slipper gjennom luft og derfor regulerer temperaturen bra. Skoens materiale er veldig holdbart, og den lille sålen i gummi hjelper til å holde usikre føtter stødige på bakken.

Passform for små barneføtterInni skoene er det en myk og støtdempende såle, og den brede åpningen samt den brede lesten gjør at det både er enkelt å ta av og på skoene, og at det er herlige sko som passer til de fleste barn.

Vedlikehold av skoeneKavat anbefaler at man kontinuerlig impregnerer det allerede smuss- og fuktavstøtende skinnet på utsiden for perfekt beskyttelse. Ved betydelig slitasje kan du benytte deg av skokrem for å få skoene fine igjen. Ellers går det bra å løsne skitt med fuktig klut og et mildt vaskemiddel.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×