Kavat
Kavat
Edsbro Xc Multi

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Edsbro Xc Multi

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit, Mønstret

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49249-00

Kavat Edsbro Xc MultiMerket Kavat ble grunnlagt i Sverige allerede på midten av 1940-tallet. Allerede fra starten av har de siktet seg inn på å lage sko av aller høyeste kvalitet. Kavat har som målsetting å lage de beste barneskoene i verden, og med Kavat Edsbro Xc Multi har de lykkes med å lage en ordentlig fin sko for barn. Edsbro var den aller første økovennlige skoen i verden for barn. Det innebærer at skoene og merket har klart å oppfylle de steinharde kriteriene fra EU. Det finnes mange forskjellige grunner som gjør at Kavat Edsbro Xc Multi er fantastiske sko for barn som skal lære seg å gå. Skoene er slitesterke og har en forsterket hæl og tå for å beskytte barnets føtter. I tillegg har Kavat Edsbro Xc Multi bra støtte på de riktige plassene. Du kommer fort til å merke at skoene kan åpnes helt opp, noe som gjør det enkelt for deg å få barnets føtter inn i skoene. Er du på utkikk etter en godt designet, fin og rimelig sko for barnet, så er det Kavat Edsbro Xc Multi du bør satse på.

Lær som både puster og beskytterFor å kunne lage verdens beste barnesko må man være veldig nøye med detaljene. Det merkes at Kavat har gått en ekstra mil for å passe på at barnet har så behagelig passform som mulig, samtidig som skoene beskytter føttene. Betegnelsen Xc betyr at de bruker crosscountrylær som produseres i Europa. Dette læret er sterkt vannresistent og krever ikke vedlikehold. Læret er også fritt for skadelige stoffer, og det er enkelt å vaske hvis det skulle bli skittent. Crosscountrylæret lar også føttene puste. På den måten blir barnets føtter verken for varme eller svette.

Barnesko som passer til alle anledningerDisse vakre skoene fra Kavat passer til alle typer anledninger, også litt finere anledninger. Det vakre læret gjør at du uten problemer kan pynte barnet hvis du skulle ønske det. Skoene passer like bra til hverdagslivet som de gjør til dåpen eller bursdagsselskapet. Et godt tips er å kle barna i myke og gode klær som gjør at barna lett kan røre på seg, spesielt hvis de skal ta sine første små steg i disse skoene. På den måten blir det lettere å få til det magiske øyeblikket.

Enkle å behandleDet er enkelt å pleie et par Kavat Edsbro Xc Multi. Crosscountrylæret trenger hverken impregnering eller fett så lenge læret holder seg intakt. Skulle skoene med tiden bli litt slitte eller få skader ytterst, så kan det være lurt å bruke et skobeskyttelsesprodukt for akkurat lær. På den måten kan du forlenge skoenes vannresistens.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28515 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×