Timberland
Timberland - Ek Woms Prem 14In Black
Timberland - Ek Woms Prem 14In Black
Timberland - Ek Woms Prem 14In Black
3D
Timberland
Ek Woms Prem 14In Black
1 277 kr
(1 597 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

36 cm

Skaftvidde:

40 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

47108-00

Timberland Ek Woms Prem 14In BlackTimberland produserer noen av markedets fineste sko. Med disse lange bootsene har de laget en annerledes sko, men med den samme høye komforten og det vakre designet som de er kjent for. Skoene har et skaft som er hele 36 cm høyt.

Nubuckskinn og herlige sålerDet som kjennetegner sko fra Timberland, er det fine og slitesterke skinnet. I dette tilfellet har de farget nubuckskinnet svart, noe som gir skoene et vakkert utseende. Snøringen går hele veien opp. Det er ingen glidelås på baksiden av skoene.

Orginal stil, også om vinterenDisse bootsene har en deilig innersåle og en stabil yttersåle. Skoene kan gjerne brukes året rundt. Det høye skaftet gir ditt antrekk en annerledes, men smakfull twist. Match med en kjole, et par tettsittende jeans eller et fint skjørt.

Vedlikehold av nubucksko fra TimberlandNubuck minner en del om mokka. Man kan også bruke samme pleieprodukter til begge materialer. Dersom du har skinnsko som du børster og steller med skokrem eller skovoks, må du unngå å bruke samme børste til disse skoene. Mokka og nubuck trenger en egen type børste for å oppnå det beste resultatet.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

E
Eva Werkland

Oh my gaaaaawd!!! Jeg kjøpte sko online for første gang i mitt liv og de kom etter 2 dager! Snakk om service :smiley: !! Og om ikke det var nok, så passet de superperfekt med en gang! Jeg har føtter som ikke godtar mye av sko. Enten er det noe feil med anklene mine eller leggene mine og alt blir bare feil. Men jeg tok en råsjanse og disse er både lekre å se på, varme på føttene og ser riktig så smashing ut! Jeg har ganske brede føtter, så jeg bestilte en stor størrelse. Og det fungerte utmerket. Det eneste aberet med disse skoene, er at hvis man er vant til glidelås, så må man altså bruke et par minutter ekstra på å få på seg og av seg disse. Men det skal ikke holde meg tilbake fra å bruke disse på føttene hver eneste dag :slight_smile: .

 · Svar · 
L
Lena

Hva er Max skaftevidde?

 · Svar · 
J
Johanna, Footway

Hei Lena,

Det beror på hur hårt du drar åt snörningen. :slight_smile:

 · Svar · 
L
Laila

Er denne vanntett? Isåfall hvor høyt opp?

 · Svar · 
L
Line

Er disse egnet som vintersko? Holder de deg varm i vinter og snø?

 · Svar · 
S
Sissel

Er de godt foret for vinteren

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×