Timberland
Timberland
Ek Woms Prem 14In Black
1 597 kr
(1 997 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Timberland oppleves som normale i størrelsen i henhold til 12000 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3,5 cm

Skafthøyde :

36 cm

Skaftvidde:

40 cm

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

47108-00

Timberland Ek Woms Prem 14In BlackTimberland produserer noen av markedets fineste sko. Med disse lange bootsene har de laget en annerledes sko, men med den samme høye komforten og det vakre designet som de er kjent for. Skoene har et skaft som er hele 36 cm høyt.

Nubuckskinn og herlige sålerDet som kjennetegner sko fra Timberland, er det fine og slitesterke skinnet. I dette tilfellet har de farget nubuckskinnet svart, noe som gir skoene et vakkert utseende. Snøringen går hele veien opp. Det er ingen glidelås på baksiden av skoene.

Orginal stil, også om vinterenDisse bootsene har en deilig innersåle og en stabil yttersåle. Skoene kan gjerne brukes året rundt. Det høye skaftet gir ditt antrekk en annerledes, men smakfull twist. Match med en kjole, et par tettsittende jeans eller et fint skjørt.

Vedlikehold av nubucksko fra TimberlandNubuck minner en del om mokka. Man kan også bruke samme pleieprodukter til begge materialer. Dersom du har skinnsko som du børster og steller med skokrem eller skovoks, må du unngå å bruke samme børste til disse skoene. Mokka og nubuck trenger en egen type børste for å oppnå det beste resultatet.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

S
Sissel
L
Line
L
Laila
Vis flere innlegg

28418 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK