Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Elba 17D Midnight

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tommy Hilfiger Elba 17D Midnight

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige, Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

7,5 cm

Artikelnummer:

50467-00

Tommy Hilfiger Elba 17D MidnightSko med hæl er ikke bare ment for festbruk, noe Tommy Hilfiger beviser med disse fine kilehælskoene. Med en noe lavere hæl kan disse skoene i stedet brukes til både hverdags og fest. Det stilrene designet gjør dem enkle å kombinere med din øvrige garderobe.

Kvalitetsrike materialerMed Tommy Hilfiger kan du stole på at du får kvalitetsrike sko som er ment for å vare lenge, både design- og materialmessig. Disse skoene har i overdelen to ulike stofftyper, på utsiden en midnattsblå del, og på innsiden et sikksakkstripete fôr som gjør at skoene får et stilig design. Sålen i gummi og den solide kilehælen gjør det enkelt å gå i skoene.

SommerskoBruk disse skoene til en maritim look eller til en stilren og avslappet stil der materiale og design får komme ordentlig til sin rett. Dette er også perfekte sko til sommerkjoler i alle farger og fasonger.

Stell av fine materialerSkulle det kommer smuss på skoene, løsner du enkelt på dette ved å tørke med en fuktet klut, eventuelt med litt mildt rengjøringsmiddel på. Skoene har godt av å luftes når de ikke er i bruk.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28519 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×